Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
L'Uomo Società tradizione sviluppo
About
About the Journal
Editorial Team
Archives
Announcements
Search
Contact
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 9 No. 1/2 (1985)
Vol. 9 No. 1/2 (1985)
Published:
2019-12-01
Articoli
Presentazione
Cristiano Grottanelli, Nicola Parise, Pier Giorgio Salinas
PDF (Italiano)
Of meat and society, sacrifice and creation, butchers and philosophy
Bruce Lincoln
PDF (Italiano)
Les chemins du coteau. Remarques sur les découpages dans le sacrifice vedique
Charles Malamoud
PDF (Italiano)
On the symbolism of apportioning meat in archaic greek elegiac poetry
Gregory Nagy
PDF (Italiano)
Sacrifier, partager, repartir
Jean-Louis Durand
PDF (Italiano)
Il lessico della spartizione nel sacrificio romano
Carlo Santini
PDF (Italiano)
La distribuzione nel banchetto celtico
Diego Poli
PDF (Italiano)
Chasse, partage, société
Pier Giorgio Solinas
PDF (Italiano)
Le beati produit les hommes. Sacrifice, valeur et fétichisme du bétail en Afrique de l'Est
Pierre Bonte
PDF (Italiano)
Sacrifice et traitement des victimes chez les Dogon
Germaine Dieterlen
PDF (Italiano)
Divieti e sacralità del bovino in India
Gabriella Eichinger Ferro-Luzzi
PDF (Italiano)
On the handling of the meat, and related matters, in two South Indian buffalo sacrifices
Halt Hiltebeitel
PDF (Italiano)
Viande sacrificelle et structures sociales dans la pratique du "kourbani" Neo-grec
Stella Georgoudi
PDF (Italiano)
Espressioni linguistiche della scarsità alimentare: la carne nella dieta dei mezzadri toscani
Pietro Clemente
PDF (Italiano)
Il Santantonio. Carni macellate e carni "morticine" in un sistema alimentare tradizionale toscano
Francesco Apergi
PDF (Italiano)
Le partage du "ferum": Un rite de chasse au sanglier
Claudine Fabre-Vassas
PDF (Italiano)
Make a Submission
Make a Submission
Language
English
Italiano
Riviste Online SApienza
|
Privacy & Cookies
|
Open Access
|
Codice etico
|
OJS by PKP